Vasaros TOP 5 su Pudrinuke!

Vasara vasara, kur tu esi? :D Na nėra tos vasaros, bet galim ją isivaizduot ir suvaidint ane? Ką gi, ką gi mano blog'e naujiena, visai neseniai susirašėme su bendraminte blogere Pudrinuke ir nutarėme padaryti bendrą įraša „Vasaros TOP 5“. Mūsų tikslas išsirinkti produktus, kurie nekainuoja daugiau nei 5 Eur. Verta paminėti tai, kad mano oda yra sausa, o jos riebi/mišri, tai įrašas tiks šių odos tipų merginoms. Taigi ilgai netauškusi pradedu! 

 1. RIVAL DE LOOP vandenukas, veidui atgaivinti, super dalykėlis, kai oda išsausėja, galima purkšti ant makiažo, pasijaučia tikrai veidukas sudrėkintas ir atgaivintas! Kartais net naudodavau vietoj kremo vakare, nusivaliusi veidą toniku pasipurkšdavau ir tikrai jautėsi drėkinimas. Droge pirktas su akcija, kainavo apie 2 Eur. 
2. FREEMAN veido kaukė su ananasais. Pati nerealiausia veido kaukė, kurią esu turėjusi, kiekis labai didelis, drėkina labai gerai, kvapas neįkyrus, o kaina juokinga 1,73 Eur Eurokose  su akcija. Prieš dedant šią kaukę ant veido aš ją palikdavau šaldytuve, tai užsidėdavau ir jausmas būdavo laaabai geras, super vėsino. 
3. EXPOSE savaiminio įdegio putos, na pagalvosit savaiminis įdegis vasarą?! Taip taip :D Tiesiai šviesiai, šią vasarą vieną kartą pusei valandos buvau pasideginti... Niekaip neišeina, nes ir saulės mažai, o kai saulė yra, tada atsiranda kitų reikalų... Na, o šios putos tai gelbėjo, kad nevaikščiočiau su baltom kojom vasarą, labai greit įsigeria, nepalieka dryžių, pačios jos yra baltos spalvos, nesausina odos, nes yra su alijošiumi. Pirkau Martinoje apie 2 Eur mokėjau. 
4. MARGARITA gaivinamasis veido tonikas. Tikrai gaivina, kiekvieną rytą ir kiekvieną vakarą valydavausi veidą su juo, priklausomybė! Nesausina odos, labai švelnus, kvapas neerzina. Pirkau RIMI mokėjau apie 2-3 Eur. 
5. AVON nutraeffects dieninis kremas, sausai odai su SPF 15. Labai patiko ir tiko, nors nesu labai didelė avon'o gerbėja. Kremas labai lengvos konsistencijos, greit įsigeria, nepalieka jokios plėvelės ant veido, ant jo gražiai dengiasi skysta pudra, vieni pliusai šiam kremui! Kaina 4,99 Eur.

Taigi tokie mano vasaros top 5. Kaip supratote, man labai svarbus veido drėkinimas, ypač vasarą, todėl renkuosi, lengvus produktus, kurie neapsunkina veido.
Štai čia rasite Pudrinukės top 5:


Lattee ♥


Komentarai

Populiarūs įrašai